12-vuotias keräsi 200 euroa virkistysrahaa Korkeasaaren karhuille

YLE Helsinki kertoo, että 12-vuotias Otso Riiali huomasi pari vuotta sitten Korkeasaaren eläintarhan karhujen olevan taintuneen oloisia. Riiali päätti, että karhuille täytyy kerätä virkistysrahaa.

Otso on nyt kerännyt karhuille virkistysrahaa 200 euroa. Lahjoitusrahat Riiali on hankkinut myymällä 400 pullolliseen itse tehtyä Otso-puolukkajuomaa, jonka marjat on kerätty itse. Hän vei tänään mehuaan myös avustuskohteiden maisteltavaksi.

– Tämä maistuu varmasti karhuille huomenna aamupalalla. Puolukathan ovat metsässä elävien karhujen sesonkiruokaa juuri nyt. Ehkä me eläintenhoitajat maistamme kuitenkin toisesta pullosta itse, tuumii karhujenhoitaja Tiina Koivu.

Eläintenhoitajat pystyttävät lahjoitussummalla karhulinnaan uusia puita, joista yhteen kaiverretaan Otso Riialin etunimi.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa