Gaddafi on kuollut Naton ilmaiskussa

YLEn mukaan Libyan väliaikaishallinto kertoo, että maan entinen diktaattori Muammar Gaddafi on kuollut Naton ilmaiskussa saamiinsa vammoihin. Tietoa ei ole kuitenkaan vahvistettu muista lähteistä.

Gaddafi sai osumia päähän ja jalkoihin, kun Nato teki ilmaiskun pakoa Sirtin kaupungista yrittäneeseen autosaattueesseen. Julkisuuteen tulleessa kännykkäkuvassa verinen Gaddafi on joko haavoittunut tai kuollut.

Nato on vahvistanut tulittaneensa saattuetta. Väliaikaishallinto sanoo vieneensä turvallisuussyistä Gaddafin ruumiin salaiseen paikkaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa