Nainen kaahasi poliisia karkuun, edes piikkimatto ei pysäyttänyt

Leppävirran Oravikoskella lauantai-iltana kello 21 jälkeen Liikkuvan poliisin partio mittasi henkilöauton nopeudeksi 164 km/h, kun nopeusrajoitus oli 80km/h. Autoa yritettiin pysäyttää, mutta se jatkoi kovalla ajonopeudella kohti etelää.

Auton lähestyessä Varkautta, vastaan tullut poliisipartio mittasi autolle nopeudeksi 180 km/h 100 km/h rajoitusalueella.
Kaatopaikan/Sorsakosken risteykseen levitetty piikkimattokaan ei hillinnyt auton pakoa, vaan matka jatkui renkaat puhjenneina.

Paon aikana auto ajoi nelikaistaisella tiellä vastaantulevan liikenteen puolta. Pako jatkui yli kymmenen kilometriä väärää puolta aina Joroisten puolelle asti, jossa auto pysähtyi viimein keskikaiteeseen, kun auto oli enää pelkillä vanteilla.

Paikalle sattunut rekkauton kuljettaja sammutti uhkaavan palon alun auton etupäästä. Poliisi kiinniotti autosta vuonna 59-syntyneen Ylä-Savolaisen naisen. Nainen puhalsi alkometriin nolla promillea. Poliisi tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa