Perhe eksyi maissipeltoon, soittivat hätäkeskukseen

Nelosen uutiset kertoo perheestä, joka eksyi maanantaina maissipeltoon Connorsin tilalla Danversissa Yhdysvalloissa. Hädissään hätäkeskukseen tehdyn soiton jälkeen paikalle lähetettiin poliisi koirineen.

Pian alkoi tulla jo pimeä ja nainen soitti hädissään uudelleen. Poliisi löysi perheen 10 minuutissa, vain seitsemän metrin päässä pellon laidasta. Mukana oli mies ja kaksi lasta, joista toinen oli vain kolmen viikon ikäinen.

Maissipelto on lähes 3 hehtaarin laajuinen ja sen keskellä on polkuja 11 kilometrin verran. Tilanomistaja kertoi, että heillä on kävijöiden varalta pellollaan paljon opasteita, joissa on puhelinnumero hätätapauksia varten.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa