Poliisikoira Mope löysi pahoin kylmettyneen vanhuksen

Vetelin terveyskeskuksesta oli eilen poistunut pahoin dementoitunut vanhus sairaalavaatteissa sukkasillaan. KP:n ja Pietarsaaren poliisi sai asiasta ilmoituksen klo 22.00 aikaan.

Paikalle lähti kolme poliisipartiota, joilla kahdella poliisikoira sekä Vapepa hälytettiin paikalle. Terveyskeskuksen vieressä virtaa Perhonjoki, jonka reunat ovat jyrkät. Ilman lämpötila oli +3 astetta

Parin tunnin kuluttua poliisikoira Mope löysi pahoin kylmettyneen vanhuksen 100 metrin päästä Perhonjoen varrelta jyrkän rinteen pohjalta. Etäisyys jokeen oli vain pari metriä. Vanhus toimitettiin takaisin terveyskeskukseen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa