Pyöräilijä ajoi talutushihnassa olleen koiranpennun kuoliaaksi

Eilen Mikkelin Rantakylän Yhtenäiskoulun kohdalla polkupyöräilijä ajoi koiranpennun yli. Ulkoiluttajalla hihnassa ollut koiranpentu kuoli.

Polkupyörää ajanut tummahiuksinen, noin 180 cm pitkä, tummiin vaatteisiin ja tummaan lippahattuun pukeutunut mies oli pysähtynyt paikalle hetkeksi, mutta jatkanut matkaansa jäämättä selvittämään tapahtunutta.

Tapahtumapaikalla, Otavantien ali kulkevan alikulkutunnelin kohdalla oli ollut paikalla myös silminnäkijöitä. Pyöräilijää tai tapahtuneen nähneitä henkilöitä pyydetään ottamaan yhteyttä poliisilaitokselle

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa