Tykkää Facebookissa halvempaa bensaa

Neste Oil on käynnistänyt Peukku ylös, hinta alas -Facebook-kampanjan, jossa asiakkaat voivat äänestää asemaa, jolle haluavat edullisemman polttonestehinnan. Kampanjan taustalla on Neste Oilin henkilökunnalle järjestetty ideakilpailu. 

Alennuksen suuruus määräytyy kampanjaan osallistuneiden fanien lukumäärän mukaan: mitä enemmän faneja, sitä suurempi alennus. Senttimääräinen alennus annetaan viidelle fanien valitsemalle Neste Oil -asemalle yhdeksi vuorokaudeksi.

– Polttonesteiden hinnoista käydään paljon keskustelua. Nyt käynnistyvällä kampanjalla haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden osallistua keskusteluun ja vaikuttaa polttonesteiden hintoihin. Saamme samalla arvokasta tietoa siitä, mitä asiakas on valmis maksamaan korkealaatuisista polttoaineista, sanoo Neste Oilin markkinointijohtaja Sirpa Tuomi.

Kampanja toteutetaan tänä syksynä viikoilla 41, 44 ja 47. Kampanja jatkuu tammikuussa uusilla äänestyksillä. Tarkemmat äänestysajankohdat ja kilpailusäännöt kerrotaan kampanjan Facebook-sivulla.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa