Valmiit ruokakassit valloittavat Suomen

Keittiökaveri on pääkaupunkiseudulla syyskuussa 2011 toimintansa aloittanut yritys, joka myy asiakkailleen valmiiksi suunniteltuja ruokalistoja viidelle päivälle. Viikon toimitus maksaa 90 euroa ja siinä on ruokaa neljälle hengelle.

Samaan hintaan kerätään ruokiin tarvittavat raaka-aineet ja toimitetaan ne asiakkaiden kotioville kerran viikossa. Tilausten vastaanotot yritys aloitti elokuusta alkaen.

Nelosen mukaan Ruotsissa kotiin kuljetettavat valmiit ruokakassit ovat nostaneet ruoan nettikaupan huimaan kasvuun. Trendi on nyt leviämässä hyvää vauhtia Suomeenkin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa