Viaplay-palvelussa yli tuhat elokuvaa 9.90 euron kuukausimaksulla

Viasatin Viaplay-palvelussa on yli tuhat elokuvaa, joihin saa rajattoman katseluoikeuden 9.90 euron kuukausimaksulla. Viasat lupaa tehdä elokuville sen, minkä internetin suoratoistoon perustuvat palvelut tekivät musiikille kolme vuotta sitten.

Viaplay-palvelua voi käyttää älytelevision ja tietokoneen sekä siihen yhdistettävän television lisäksi rajattomasti pian myös kannettavilla päätelaitteilla. Viaplay-palvelu sisältää noin kaksi tuhatta suomeksi tekstitettyä kassamagneettielokuvaa.

Viaplay-palvelussa ovat mukana muun muassa Universal Studios, Sony, SF-Film, Disney Pixar ja Walt Disney Pictures, joten Viasatin elokuvapalvelun sisältö on filmimaailman huippuluokkaa.

Viaplay-palvelu on lanseerattu aiemmin tänä vuonna Ruotsiin, jossa palvelu sai välittömästi laajan suosion ja kuluttajat ovat kiittäneet nimenomaan sen helppokäyttöisyyttä.

Viaplayn tämän syksyn katsotuimpiin elokuviin kuuluvat The Book of Eli, Legion ja Robin Hood. Syksyn uusiin Viaplay-ensi-iltoihin kuuluvat muiden muassa Get Him To The Greek, Pirates of The Caribbean: On Stranger Tides ja The Kids are all right.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa