Angry Birds -teemapuistot ensi vuonna Suomeen

Rovion ja leikkipaikka-välineiden valmistaja Lappset Group Oy:n yhteistyö tuo Angry Birdsit leikkipuistoihin. Lappset valmistaa Angry Birds -pelihahmojen innoittamia leikki- ja liikuntapaikkavälineitä sekä kokonaisia aktiviteettipuistoja.

Maailman ensimmäiset Angry Birds -aktiviteettipuistot rakennetaan ensi vuoden aikana Rovaniemelle ja Espooseen. Lisäksi Espoon kaupunki on tehnyt aiesopimuksen viidestä aktiviteettipuistosta.

Lappset Group Oy:n toimitusjohtaja Juha Laakkonen iloitsee siitä, että suomalaiset alansa huippuosaajat tekevät uutta yhdessä. Rovion Mighty Eagle, Peter Vesterbackan mukaan aktiviteettipuistot sopivat täydellisesti Angry Birdsin maailmaan ja ajattelutapaan.

-Tulemme kehittämään palvelun, jossa digitaalinen ja fyysinen maailma kohtaavat ennennäkemättömällä tavalla. Angry Birdsin suosio ei rajoitu ikään, sukupuoleen tai sosiaaliseen ryhmään, ja myös aktiviteettipuistoista rakennetaan kiinnostavia kohteita aivan kaikille, kaikkialla maailmassa.

Lappsetin suunnittelemaan Angry Birds -leikkipaikkavälinemallistoon kuuluu kaikkiaan parisen kymmentä tuotetta. Tuotevalikoimassa on muun muassajousieläimiä, keinuja, kiipeilytorneja liukumäkineen ja Angry Birds -pajatso. Tutustu Angry Birds –uutuustuotteisiin täältä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa