Kuka levittää vaarallisia tuikkukynttilöitä valtatielle?

Joensuulaisnainen ajoi lauantai-iltana klo 23.37 Ilomantsintietä, kun hänen autostaan puhkesi yksi rengas. Asiaa tutkittaessa havaittiin, että renkaan puhkaisi tielle jätetty tuikkukynttilä, jossa keskellä oli noin 5 sentin pituinen teräväkärkinen rautapiikki.

Poliisipartio oli tapahtuneen ilmi tultua ajanut tietä ja löytänyt kaikkiaan yhdeksän tuikkua Kulhon ja Keskijärven väliseltä tieosuudelta. Osa piikein varustetuista tuikuista oli vielä ehjiä ja osan päältä oli jo joku ajoneuvo yli ajanut.

Poliisi kaipaa havaintoja moisten tuikkujen tielle levittämiseen liittyvistä havainnoista ja pyytää niistä ilmoittamaan joko suoraan tutkijalle 071 8756319 tai poliisipäivystykseen 071 8756500. Virka-ajan ulkopuolella yhteyttä voi ottaa myös hätäkeskukseen 112.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa