Pelastajat vaarassa, auto liukui kohti jäisellä tiellä

Kaavilla Juuantiellä perjantaina noin klo 15.25 aikaan Ahosenniementien kohdalla vasemmalle kaartuvassa mutkassa oli vuonna 1981 syntyneen naisen kuljettama henkilöauto alkanut heittelehtiä.

Auto osui kaiteeseen, josta se lähti 20 metrin ilmalentoon ja päätyi ulos tieltä noin 30 metrin päähän puuta vasten. Kuljettaja loukkaantui vain lievästi tapahtumassa, mutta auto romuttui pahoin.

Ambulanssin ja paloauton pysähdyttyä kaiteen viereen, Juuan suunnasta henkilöautollaan paikkaa lähestyi vuonna 1979 syntynyt mies. Hän ei saanut autoaan pysähtymään, mutta sai onneksi väistettyä hälytysajoneuvot.

Auto päätyi vastaantulevan liikenteen puoleiselle piennaralueelle penkkaan ja ei päässyt ilman apua penkasta pois. Autossa todettiin olevan kuluneet nastarenkaat. Tie tapahtumahetkellä oli erittäin jäinen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa