Pulkkinen naurattaa Jimillä joulusta alkaen

Kotimainen sketsisarja Pulkkinen viihdyttää Jimin katsojia joulupyhistä alkaen. Jouluna nähtävässä Pulkkinen: Joulu-special -jaksossa nähdään muun muassa tutut radiohemmot Osmo ja Reksa, hahmot Uusavuton ja Konserninjohtaja.

Tammikuun lopulla Jimillä alkaa legendaarinen Pulkkinen ensimmäisestä tuotantokaudesta alkaen. Kaksinkertaisen Venla-voittajan pääosassa ovat Jari Salmi ja Antti Virmavirta.

Pulkkinen: Joulu-special Jimillä 24.12. klo 20.40, pikauusinta 25.12. klo 22.00. Pulkkinen Jimillä ma-to klo 22.00, 30.1. alkaen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa