Voipula iskee joulun alla

Turun Sanomat uutisoi, että joulun alla voi ja rasvaiset maitotuotteet hupenevat kaupoista. Voin kysyntä on yllättänyt meijerit sekä kaupat ja pulaa yritetään paikata hankkimalla lisää voita pieniltä kotimaisilta meijereiltä tai Virosta.

– Joulun alla voin kulutus kasvaa. Ei voista mikään pula tule, mutta yksittäisistä myymälöistä voi saattaa loppua aika ajoin, Ruokakeskon ostojohtaja Harri Turunen arvioi.

Valion mukaan kulutus on pysynyt samana, mutta kuluttajat haluavat ostaa nyt rasvaisia maitovalmisteita, kevyttuotteiden sijaan. Vastaavaa tilannetta ei ole ollut aikoihin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa