Siirry sisältöön

Henkilöauto ja laiva kolaroivat Kuopion satamassa

Kuopiossa tapahtui kello 16.42 aikaan hyvin erikoinen liikenneonnettomuus, sillä yhtenä osallisena oli suurikokoinen matkustajalaiva.

Onnettomuus sai alkunsa, kun vuonna -43 syntyneen miehen ajama auto törmäsi kovalla nopeudella risteykseen pysähtyneen -59 syntyneen miehen autoon. Rajun törmäyksen jälkeen vanhemman miehen auto jatkoi matkaa ja törmäsi satamassa Osmo-laivan kylkeen.

Auto nojaa laivaan keula tyhjän päällä
© Poliisi.fi

Henkilöauton vauhti ei ollut kovin kova sen törmätessä autoon, mutta kyydissä olleen vuonna -47 syntyneen naisen vammat vaativat tehohoitoa. Myös kolme muuta osallista loukkaantuivat ja heidät toimitettiin KYS:aan hoidettaviksi.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa, yhtenä mahdollisuutena onnettomuuden syntyy voi olla sairauskohtaus. Laivan törmäyskohdassa on havaittavissa selviä törmäysjälkiä. Ajoneuvot romuttuivat käyttökelvottomiksi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.