a Henkilöauto ja laiva kolaroivat Kuopion satamassa - Pietar.in
Henkilöauto ja laiva kolaroivat Kuopion satamassa - Pietar.in
Siirry sisältöön

Henkilöauto ja laiva kolaroivat Kuopion satamassa

Kuopiossa tapahtui kello 16.42 aikaan hyvin erikoinen liikenneonnettomuus, sillä yhtenä osallisena oli suurikokoinen matkustajalaiva.

Onnettomuus sai alkunsa, kun vuonna -43 syntyneen miehen ajama auto törmäsi kovalla nopeudella risteykseen pysähtyneen -59 syntyneen miehen autoon. Rajun törmäyksen jälkeen vanhemman miehen auto jatkoi matkaa ja törmäsi satamassa Osmo-laivan kylkeen.

Auto nojaa laivaan keula tyhjän päällä
© Poliisi.fi

Henkilöauton vauhti ei ollut kovin kova sen törmätessä autoon, mutta kyydissä olleen vuonna -47 syntyneen naisen vammat vaativat tehohoitoa. Myös kolme muuta osallista loukkaantuivat ja heidät toimitettiin KYS:aan hoidettaviksi.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa, yhtenä mahdollisuutena onnettomuuden syntyy voi olla sairauskohtaus. Laivan törmäyskohdassa on havaittavissa selviä törmäysjälkiä. Ajoneuvot romuttuivat käyttökelvottomiksi.

Vastaa

a