Näin alas vajoaa Ilta-Sanomat

Laulaja Mikko Kuustonen paljastaa, että kuinka alas Ilta-Sanomat vajoaa  kävijöiden kalastelussa. Lehti on käynnistänyt juttuhankkeen, jossa tunnettu suomalainen kirjoittaa vaalien loppusuoralle päässeestä kaksikosta ja näiden puolueista piikikkään pakinan.

Lehti on pyytänyt Pekka Haavistoa tukevaa Mikkoa arvostelemaan sydämensä kyllyydestä presidentinvaali toista finalistia, Sauli Niinistöä. Haaviston ja vihreät lyttyyn haukkuu kirjailija Reijo Mäki.

Lehti lupaa maksaa jopa pienen kirjoituspalkkion. Mikko toivoo, että kukaan ei lähtisi mukaan tähän.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa