Naisseurue otti juoksuruoat, työntekijää uhattiin aseella

Helsingin Koskelantiellä ravintola Old Sophiessa viisi naista ruokaili sunnuntaina ennen ilta yhdeksää. Ruokailun jälkeen naiset poistuivat maksamatta 280 euron laskuaan.

Naistyöntekijä yritti estää seuruetta poistumasta autolla. Työntekijän ollessa kuljettajan etuoven kohdalla, yksi naisista ojensi kätensä hänen suuntaansa ja osoitti häntä pistoolin näköisellä esineellä.

Tämän jälkeen auto poistui paikalta voimakkaasti kiihdyttäen. Naiset saatiin myöhemmin kiinni poliisipartion toimesta. Asiaa tutkitaan laittomana uhkauksena, ampuma-aserikoksena ja lievänä petoksena pohjoisessa poliisipiirissä.

Poliisi

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa