Numero 2 sai ääneni presidentinvaaleissa

Kävin tänään äänestämässä ennakkoon presidentinvaaleissa. Ääneni saaja oli hyvin vaikea valita ja pitkän miettimisen jälkeen päädyin äänestämään Pekka Haavistoa, eli numeroa kaksi.

Ennen vaaleja olin varma, että en äänestä Haavistoa. Pari viikkoa sitten hänen mielipiteensä alkoi kiinnostaa enemmän ja aloin harkita äänestämistä. Lopullinen päätös syntyi tästä Anssi Kelan kommentista:

Haaviston kuulumista seksuaalivähemmistöön on pidetty hänen akilleen kantapäänään. Sen voi kuitenkin nähdä myös vahvuutena: kuka ymmärtäisi paremmin syrjittyjen ja heikkojen asemaa kuin itsekin vähemmistöön kuuluva presidentti?

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa