Karoliina Kestin tutkinta päätökseen

Pirkanmaan poliisi on saanut loppuun viime vuonna paljon huomiota saaneen Karoliina Kestin katoamiseen liittyvän tutkinnan. 31.7.2011 kadonnut Kesti löydettiin pitkään jatkuneiden etsintöjen jälkeen 7.9 menehtyneenä Tampereelta Likolammesta.

Nyt valmistuneen tutkinnan perusteella Kestin kuolemansyyksi on varmistunut hukkuminen ja että Kesti hukkui juuri Likolampeen. Tutkinnan perusteella kävi siis ilmi, ettei asiaan liity rikosta.

Karoliina Kestin pitkään kadonneena ollut puhelin löytyi 16.9 Likolammen rannalta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa