Leikkiasemies työllisti poliisia Kajaanissa

Kajaanilaisesta liikekiinteistöstä tuli puolenpäivän aikoihin hätäkeskukseen ilmoitus, että eräs mies liikkuu käsiaseen kanssa. Mies oli poistunut linja-autoaseman suuntaan.

Poliisille tuli myös ilmoitus, että mies oli viritellyt käsiasetta linja-autoaseman läheisyydessä. Useat Kainuun poliisilaitoksen partiot etsivät miestä Kajaanin keskustan alueelta.

Partio havaitsi tuntomerkkeihin sopivan lännenhattupäisen miehen menevän Sammonkadulla sijaitsevaan liikekiinteistöön. Vuonna 1989 syntynyt mies otettiin liikkeestä kiinni ja kiinniotto sujui rauhallisesti. Miehen hallusta löytyi kaksi leikkiasetta, puukko sekä kaksi linkkuveistä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa