Mies poltti naisystävänsä talon ja auton riidan päätteeksi

Puumalassa Ristiinantiellä palaa asuintalo ja pihassa oleva henkilöauto. Näin ilmoitti ohikulkija Etelä-Savon hätäkeskukseen aamulla hieman kello kahdeksan jälkeen.

Poliisin suorittamassa esitutkinnassa on käynyt ilmi, että talon omistavalla, -52 syntyneellä naisella ja hänen -50 syntyneellä miesystävällään oli ollut riitaa aamuyöllä. Tämän seurauksena mies oli sytyttänyt aamulla talon ja auton palamaan.

Kukaan ei loukkaantunut palossa, mutta asuintalo ja henkilöauto paloiat käyttökelvottomiksi. Teosta epäilty mies otettiin iltapäivällä kiinni kesämökiltään Anttolasta. Kiinniotto sujui rauhallisesti. Miestä epäillään tässä vaiheessa törkeästä vahingonteosta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa