Pienyrittäjälle kotisivut 99 eurolla

Kotisivukone on tuonut markkinoille Avaimet käteen –konseptin, jossa kotisivut luvataan pienyrittäjälle edullisesti kahdessa viikossa. Kotisivupaketin hinta on vain 99 euroa ja Verkkokauppapaketin hinta on 199 euroa.

Suomen suosituin kotisivupalvelu tavoittelee palvelulla pienyrittäjiä, jotka eivät ehdi tai halua toteuttaa kotisivuja itsepalveluna. Lisäksi palvelussa luvataan 100% tyytyväisyystakuu. (palveluun kuuluu lisäksi ylläpitomaksu alk. 17,90e/kk).

– Kotisivukoneen itsepalvelukonsepti on saanut erinomaisen jalansijan Suomen kotisivumarkkinoilla. Samalla olemme kuitenkin tunnistaneet, että moni yrittäjä ei halua tai ehdi toteuttaa kotisivujaan itse, vaikka Kotisivukone muuten heille soveltuisikin. Siksi Avaimet käteen –paketit ovat heille täydellinen vaihtoehto, Ideakoneen toimitusjohtaja Mikko Nurminen kertoo.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa