Poliisi: Lapset tilasivat netistä huumeita

Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren poliisilaitos kertoo selvittäneensä lasten huumausaineen käyttörikoksia sekä huumausainerikoksen käsittävän tutkintakokonaisuuden.

Kokkolassa neljä iältään alle 15 -vuotiasta lasta olivat tilanneet marihuanaa netistä. Kaikki rikokseen liittyvät henkilöt ovat käyttäneet marihuanaa ja yhden tekijän osalta on lisäksi selvitetty marihuanan välittäminen/myynti.

Koska epäillyt ovat alle 15 -vuotiaita, ei asioita lähetetä poliisin toimesta syyteharkintaan. Tutkinnan yhteydessä on tullut ilmi huolestuttava epäily siitä, että huumausaineiden kokeilu jo alle 15 -vuotiaiden lasten keskuudessa on yhä yleisempää.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa