Soita hätäkeskukseen, jos näet tämän liettualaisen auton

Pirkanmaalla, Satakunnassa, Pohjanmaalla ja Keski-Suomessa on tehty 11.-16.2.2012 välisenä aikana useita törkeitä varkauksia, joissa murtauduttu omakotitaloihin.

Poliisin mukaan teoista epäillyt liikkuvat Liettuan rekisterissä olevalla vaalealla Fiat Ducato -merkkisellä matkailuautolla, jonka rekisterikilpi on EGC361. Ajoneuvon tuoreista havainnoista pyydetään soittamaan hätäkeskukseen.

Saaliikseen varkaat ovat saaneet mm. koruja, televisioita, tietokoneita ja käteistä rahaa. Ensimmäinen törkeä varkaus tehtiin Satakunnassa, sen jälkeen olivat vuorossa Pirkanmaa, Keski-Suomi, Pohjanmaa ja taas Pirkanmaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa