Jopa parisataa sikaa kuoli hoidon puutteeseen

Loimaalla on tänään löydetty pari sataa sikaa kuolleena hoidon puutteeseen. Viranomaisten mennessä paikalle 19 sikaa oli vielä hengissä, mutta näistä 18 jouduttiin lopettamaan eläinlääkärin toimesta. Vain yksi jäi eloon. 

Sikalan hoitaja tuli löydön jälkeen itse Loimaan poliisiasemalle selvittämään asiaa. Hän kertoi sairastelleensa talven aikana eikä ole pystynyt suoriutumaan raskaasta työstään.

Mies on otettu kiinni epäiltynä törkeästä eläinsuojelurikoksesta.  Poliisi jatkaa tapauksen esitutkintaa.

Lähde – Poliisi

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa