Aviopari löytyi surmattuna, lähipiiriin kuuluneita otettu kiinni

Kauhavalla poliisi sai myöhään perjantai-iltana 23:30 aikaan hälytyksen yksityisasuntoon. Paikalle tullut poliisipartio löysi asunnosta surmattuna paikkakuntalaisen avioparin, iältään noin 70 -vuotiaita.

Poliisi otti kiinni kolme pariskunnan lähipiiriin kuulunutta henkilöä. Yksi epäillyistä henkilöistä oli anastanut surmatyön jälkeen pariskunnan omistaman henkilöauton ja paennut tapahtumapaikalta. Poliisi tavoitti epäillyn muutaman tunnin kuluttua ilmoituksesta.

Tutkinnallisista syistä johtuen poliisi ei toistaiseksi tiedota surmatyön tekotavasta tai mahdollisista surmatyöhön liittyvistä syistä. Ampuma-aseet eivät liity tapahtumaan.

Poliisi jatkaa tapahtumaolosuhteiden sekä motiivin selvittämistä kuulemalla todistajia sekä asianosaisia.

Pietari

Vastaa