Black Horsen HockeyBird-kalsarit luo tunnelmaa jääkiekon MM-kisoissa

Helsingissä toukokuussa pidettävät jääkiekon MM-kisat lähestyvät ja kisahuuma kasvaa. Nyt on siis aika hankkia kotimaiset klassikkomerkki Black Horsen valmistamat viralliset HockeyBird-kisakalsarit.

HockeyBird-mallistossa on alusvaatteita miehille ja pojille, mutta naiset ja tytötkään eivät jää paitsioon. Rovion Angry Birds -hahmoihin kuuluva HockeyBird seikkailee alusasuissa tiheänä printtikuosina ja yksittäisenä kuvana esimerkiksi lahkeen etuosassa.

Mallistoon kuuluu boxereita, alushousuja ja hihattomia aluspaitoja. Alusasut on nimetty osuvasti VEIVI-, JÄÄHY- ja PAITSIO-tuoteryhmiin. Päävärit mallistossa ovat musta, kirkkaan sininen ja valkoinen.

Laadukkaasta puuvillasta ja joustavuutta tuovasta elastaanista valmistetuissa HockeyBird-alusvaatteissa on muiden Black Horse -tuotteiden tapaan panostettu istuvuuteen ja kestävyyteen.

– Jääkiekon MM-kisoihin liittyvä tiivis me-henki ja kaveriporukalla järjestetyt kisakatsomot inspiroivat meitä HockeyBird-kalsareiden tuotteistamiseen. Black Horsen Facebook-sivuilla voi käydä tuunaamassa itselleen unelmien kisakatsomon ja voittaa kaveriporukalleen täysvarustellun kisakatsomotunnelman Suomen jatkopeleihin. Olemme myös tuomassa lätkätunnelmaa julkisille paikoille Black Horse -kotikatsomopromolla, kertoo Nanso Groupin markkinointijohtaja Thea Forstén.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa