<

Fazer Angry Birds -makeiset lennähtävät kauppoihin

Lappeenrannassa Fazerin tehtaalla valmistettavat Angry Birds -karkit lennähtävät kauppojen hyllyille kesäkuun alussa kautta maan. Angry Birds -hahmojen luonne sekä näkyy että maistuu näissä uutuusmakeisissa.

– Asiakkaamme sekä kuluttajat alustavissa kuluttajatesteissämme ovat ottaneet uudet makeiset erittäin hyvin vastaan. Fazer Angry Birds -makeisten valmistuksen käynnistämisellä on myös positiivisia työllistämisvaikutuksia,, Fazer Leipomot & Makeiset liiketoiminta-alueen toimitusjohtaja, Pekka Rantala kommentoi.

Fazer Angry Birds -makeispusseja on kaksi erilaista: yhdessä seikkailevat linnut, ja toisessa possut. Tarinan mukaisesti possut ovat ryöstäneet lintujen munat, ja kätkeneet ne rakennuspalojen sekaan omiin possupusseihinsa.

– Tavoitteenamme on ollut päästä mahdollisimman lähelle Angry Birds -maailmaa ja hahmojen luonnetta myös makumaailmassa. Värikkäissä ja kirpakoissa linnuissa maistuvat mansikka, lime, appelsiini, metsämarja sekä pirteällä sitruunalla täytetty kola. Possut ovat omenan- ja päärynänmakuisia. Sokerikuorrutetut munat kätkevät sisälleen pehmeän karamellisydämen, ja rakennuspalat ovat sitruunan-, passionhedelmän- ja ananaksenmakuisia, Rantala kertoo innostuneesti.

Uutuusmakeiset lanseerataan Suomen lisäksi ensivaiheessa myös Ruotsissa, Tanskassa, Baltiassa, Puolassa ja Tšekin tasavallassa. Travel Trade -myynnin myötä uutuudet matkaavat lentokenttien sekä lento- ja laivaliikenteen kautta jopa 40 maahan.

Linnut ovat mukana myös Kiinassa, missä Fazer aloittaa tuotteidensa koemyynnin kesällä. Rantalan mukaan Fazer on saanut erittäin innostunutta palautetta muun muassa Kiinasta, jossa Angry Birds -makeisia on käyty esittelemässä.

Fazer Angry Birds -makeiset lennähtävät kauppoihin

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun