HK Kabanossi Suolakurkku ja muut grillikauden uutuudet

Kohta on kesä ja koko Suomi rillaa 24/7. HK tuo toukokuun alussa markkinoille muun muassa uusia grillimakkaroita, fileepihvejä sekä Kariniemen paistivartaita ja grillipihvejä.

Suomen suosituin A-luokan grillimakkara HK Kabanossi® saa kaksi uutuusmakua, HK Kabanossi® Sipuli ja HK Kabanossi® Suolakurkku. Rypsiporsaasta valmistetut grillimakkarat sisältävät aitoja sipulin ja parhaita Myrttisen suolakurkun paloja.

Rypsiporsas® ulkofileestä valmistettuista uutuuspihveistä pintamaustettu on lapsiperheiden makuun maustettu miedompi vaihtoehto ja Parillada on tulisempi, Argentiinasta vaikutteita saanut maku. Yhdessä 510 gramman pakkauksessa on viisi pihviä.

Kariniemen Kananpojan Paistivartaat uudistuvat, niiden laatua on parannettu kehittämällä paistipalan leikkausta ja vartaiden maustamista. Uutuuksia ovat BBQ ja Hunaja-chili paistivartaan. Tuotteet ovat pakattu noin 800 g rasiaan, jossa vartaita on 10 kpl.

  • Kariniemen Kananpojan Grillipihvi, BBQ
  • HK Camping Jalapeno
  • HK Amerikan Pekoni® Marmori
  • HK Rypsiporsas® Habanerovarras
  • HK Rypsiporsas® Pekonivarras

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa