Lekamies lastasi jätesäkkiin iPodeja,kämmentietokoneita ja kameroita

Hämeenlinnan Wartiamäentien Prisman eteen saapui aamulla kuuden aikaan murtomies harmaalla Renault Megane II -mallisella autolla. Hän jätti auton parkkiin ihan oven eteen, löi lekalla ovenlasin rikki ja pyyhälsi liikkeeseen.

Vauhdikkaasti mies lastasi jätesäkkiin iPodeja, kämmentietokoneita ja kameroita. Anastetun omaisuuden arvo ja lukumäärä ei vielä ole tiedossa. Ripein askelin mies poistui liikkeestä autoonsa ja ajeli Takumäenkujan suuntaan.

Tekijällä oli jalassaan harmaat ”lökärit”, tumma huppari, huppu pään yli vedettynä. Kasvonsa mies oli myös peittänyt.
Vihjeitä tästä tekijämiehestä kaivataan numeroon 07187 37718 tai sähköpostilla rikostorjunta.kanta-hame@poliisi.fi

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa