Moottoripyörä ryöstettiin elokuvatyyliin

Lahdessa Ahtialantiellä hieman ennen puoltayötä 18-vuotias nuori mies ajoi moottoripyörällä, kun kaksi miestä hypännyt yllättäen keskelle tietä. Hän joutui pysähtymään, jolloin kaksikko alkoi pahoinpitelmään kuljettajaa nyrkein ja potkien.

Kaksikko sai miehen luopumaan moottoripyörästä ja kaasuttivat sillä paikalta. Moottoripyörän omistaja ei jäänyt toimettomaksi, vaan pääsi paikalle tulleen kaverinsa auton kyytiin ja lähti seuraamaan pyörävarkaita.

Paikalle hälyytetyt poliisipartiot saivat näköyhteyden moottoripyörään, mutta kuljettaja kiihdytti läheiselle omakotitaloalueelle yrittäen eksyttää poliisit. Poliisin koirapartio pääsi kuitenkin moottoripyörän kantaan kiinni, jolloin kuljettaja kaatoi pyörän ja poliisipartio sai miehet kiinni.

Kuljettajana ollut vuonna 1992 syntynyt mies puhalsi yli törkeän rattijuopumusrajan ja kyydissä ollut 1993 syntynyt mies oli niinikään alkoholin vaikutuksen alainen. Kiinniotettuja miehiä epäillään ryöstöstä.

Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, kortitta-ajosta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja liikennerikkomuksesta. Edellisenä iltana samainen mieskaksikko oli otettu kiinni autovarkauteen epäiltyinä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa