Nainen ei maksanut kyytiä, taksinkuljettaja vei takaisin ja sai nyrkistä

Kajaanissa Linnantaustieltä tuli yöllä klo 01 taksinkuljettajalta ilmoitus hätäkeskukseen, että asiakas riehuu taksissa. Taksinkuljettaja oli ottanut naisasiakkaan kyytiinsä Välikadulta.

Perillä Pajupillintiellä asiakas kieltäytyi maksamasta taksikyytiä. Niinpä taksinkuljettaja oli päättänyt kuljettaa asiakkaan takaisin keskustaan.

Linnantauksentien kohdalla asiakas lyönyt nyrkillä kuljettajaa oikeaan poskipäähän. Taksinkuljettaja jatkoi ajoa, Lönnrotinkadulla nainen tarttui kuljettajaa kiinni hiuksista repien voimakkaasti. Tämän jälkeen nainen löi nyrkillä kuljettajaa uudelleen oikeaan poskeen.

Taksi ajoi Kauppakadun taksikopin taakse ja huutanut avukseen muita taksinkuljettajia, jossa rieuhava nainen saatiin rauhoittumaan. Poliisille nainen ei suostunut kertomaan yhteistietojaan, joten vuonna 1967 syntynyt kajaanilaisnainen otettiin säilöön.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa