Nainen työllistää poliisia: vuodessa 60 näpistystä ja 34 kertaa kortitta ajoa

Pedersöressä 4.4.2012 klo 19.00 aikaan 20-vuotias nainen tankkasi dieseliä ja poistui maksamatta. Partio tavoitti auton ja kuljettajaksi osoittautui poliisin entuudestaan tuntema naishenkilö, joka on syyllistynyt viimeisen vuoden aikana 60 kertaa näpistykseen.

Hänen tilillään on pääasiassa bensanäpistyksiä sekä myymälänäpistyksiä ympäri maata. Lisäksi nainen on jäänyt kiinni viimeisen vuoden sisällä 34 kertaa kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Naisella ei ole koskaan ollut ajokorttia.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa