Nuoret huutivat bandidoksille ”vitun pellet”, turpaan tuli

Tampereella lauantaina aamuyöllä bandidos jengiläisten ja nuorten väliseen yhteenottoon liittyen poliisi on kuulustellut 16 henkilöä. Tapaus sai alkunsa nuorten huutelusta.

Nuorten miesten mukaan he ajoivat keskustassa ja heiluttelivat ikkunoista ohikulkijoille. Tammelassa erotiikkabaarin edessä yksi nuorista huuteli liivimiehille, että heidän käyttämänsä auto hienompi liivimiesten.

Vähän ajan päästä auto pysäytti heidän menonsa, minkä jälkeen eteenajaneesta autosta oli tullut kaljupäisiä jengiläisiä, joista yksi meni nuorten auton konepellille ja potkaisi ikkunan rikki. Tämän jälkeen jengiläiset pahoinpitelivät nuoria miehiä.

Bandidoslaisen mukaan nuoret näyttivät keskisormea ja huutivat ”vitun pellet”. Tämän jälkeen bandidoslaiset lähtivät perään, ajoivat nuorten miesten käyttämän auton eteen ja pysähtymisen jälkeen he rikoivat auton ikkunoita ja pahoinpitelivät matkustajia.

Tapahtumaa käsitellään liikenneturvallisuuden vaarantamisena, vahingontekona ja pahoinpitelynä ja näihin tekoihin on tullut tunnustuksia. Asia saatetaan syyteharkintaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa