Nuori mies ampui useita laukauksia kohti koulua

Kiteellä Hakatieltä kello 14.45 ilmoitettiin hätäkeskukseen, että kerrostalon ikkunasta on ammuttu useita laukauksia kohti viereistä koulukeskusta. Kerrostaloasunnon parvekkeella oli nähty pitkäpiippuinen ase ja paikalta on kuulunut useita laukauksen ääniä.

Poliisin saapuessa paikalle laukauksia ei kuulunut, eikä niistä tullut hätäkeskukseen muita ilmoituksia. Poliisi eristi alueen nopeasti ja tiedustelussa selvisi asunto, josta laukaukset oli ammuttu ja poliisi otti nopeasti kiinni ampujan.

17-vuotias nuori mies on alustavassa puhuttelussa myöntänyt teon. Teossa käytetty ase oli ilmakivääri ja sillä on laukauksia ammuttu 3-5 kappaletta. Laukauksia ei oltu suunnattu ketään kohti eikä ampuja mieltänyt teon vakavuutta.

Henkilö on kiinniotettuna ja tapausta tutkitaan vaaran aiheuttamisena. Operaatioon osallistui huomattava määrä poliisipartioita Pohjois-Karjalan poliisilaitokselta ja liikkuvasta poliisista.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa