Pandan lakritsista makea kuva prinssi Williamista

Prinssi William täyttää 30 vuotta kesäkuussa ja Pandan lakritsia on ollut tarjolla Britanniassa yhtä monta vuotta. Sen kunniaksi Panda on tilannut yli 3000 lakritsipalasta rakennetun Prinssi Williamin kuvan.

Kuninkaallinen rintakuva taiteiltiin Spinningfieldsissä, Manchesterissä ja sen tekemiseen meni neljältä taiteilijalta yli viisi tuntia. Kuvan koko on yli kuusi metriä.

– Toivotamme Prinssi Williamille näin hyvää syntymäpäivää ja olemme iloisia saadessamme jakaa kolmekymppiset hänen kanssaan, toteaa Pandan kansanvälisen markkinoinnin päällikkö Mirja-Riitta Helenius-Piironen.

Panda aikoo kehystää teoksesta otetun valokuvan ja lähettää sekä sen että Panda-lakritsia myöhemmin prinssille lahjaksi.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa