Teen sen itse -kirjassa hengenvaarallinen ohje

Kustannusosakeyhtiö Tammi tiedottaa, että Teen sen itse -korjaan, huollan, vaihdan ja fiksaan -kirjassa on hengenvaarallinen ohje.

Teen sen itse -kirjan sivulla 30 mainittu ohje jatko- ja liitäntäjohdon jatkamisesta sokeripalalla on suomalaisten määräysten vastainen ja vaarallinen. Kuluttaja saa käyttää sokeripalaa vain kattovalaisimen kytkentään.

Kirjan kustantaja Kustannusosakeyhtiö Tammi kehottaa täten kirjan lukijaa sivuuttamaan sivun 30 ohjeen ja jättämään vaarallisen liitännän kokonaan tekemättä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa