Hae helpointa ja kevyintä kesätyötä koskaan

Työhallinnon sivuilla Perpr Oy tarjoaa ehkäpä helpointa ja kevyintä kesätyötä koskaan. Yhtiö hakee nimittäin Gardena-robottiruohonleikkurin vahtia Helsingin keskustan puistoon.

Työtehtävänä on huolehtia siitä, että robottiruohonleikkuri leikkaa kasvavan ruohon – ja että ruoho kasvaa taas. Hakijan täytyy osata pystyttää aurinkovarjo omin avuin ja asettaa aurinkotuoli sen alle. Myös sosiaalisen median ymmärtäminen ja käyttäminen innokkaasti on plussaa.

Työnhakijan voi työaikana surffailla netissä, blogata, twiitata, päivittää facebookia, kuunnella musiikkia, pelata tai katsoa filmejä. Voit myös kilauttaa kaverille, syödä, kahvitella ja chillailla kavereidesi kanssa tai oppia tuntemaan muitakin, jotka tykkäävät joutenolosta.

Työaikaa on kolme viikkoa ja palkkaa saa 1 500 euroa. Tehtävää voi hakea 16 vuotta täyttänyt henkilö.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa