Ja taas, tyttöön törmännyt autoilija pakeni

Seinäjoella keskiviikkona 16.5.2012 kello 22.30 aikaan oli nuoria kävellyt Torikadun jalkakäytävää ja ylittäneet Kulmakadun suojatietä pitkin.

Ollessaan juuri pääsemässä Kulmakadun ajoradan ylitse oli Kulmakadulta tullut tumma BMW-merkkinen henkilöauto, joka oli jalankulkijoista huolimatta ajanut risteykseen. Auto ajoi 16-vuotiaan tytön jalan ylitse.

Autoilija oli poistunut paikalta jäämättä selvittämään tapahtunutta eikä autosta ole tullut poliisille tarkempaa tietoa. Poliisi pyytää silminnäkijöitä tai auton kuljettajaa ottamaan yhteyttä Seinäjoen poliisiin puhelin 071-8747401 tapahtumakulun selvittämiseksi.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa