Kuorma-autosta valui polttoöljyä kadulle, mopot lentelivät nurin

Porissa keskiviikkona 12.52 aikaan kuorma-auton lavalla kuormana olleesta 3000 litran kokoisesta säiliöstä valui polttoöljyä kadulle. Öljy liukastutti pahoi varsinkin risteyksien kohdat.

Kuorma-auton reitti kulki Presidentinpuistokadulta Itsenäisyydenkadulle ja edelleen Paanakedonkadulle. Kuljetettavan säiliön piti olla tyhjä, ja kuorma-auton kuljettaja oli havainnut vuodon vasta Aittaluodon teollisuusalueella.

Kadulle valunut polttoöljy aiheutti Itsenäisyydenkadun ja Paanakedonkadun liikenneympyrässä ainakin kolmen mopoilijan kaatumisen, sekä pienen autojen välisen peräänajon. Kaatuneitten mopoilijoitten vaatteet tahriutuivat ja rikkoontuivat.

Yhdellä mopoista oli liikkeellä kaksi tyttöä, jotka molemmat loukkasivat hieman itseään. Pelastuslaitoksella riitti työtä ajoradan puhdistamisessa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa