Naiskuskit törmäilivät lapsiin, uhreille 5 € ja vilkutus

Miksi autoilijat poistuivat paikalta, vaikka törmäsivät lapsipyöräilijään. Kaksi lähes identtistä tapahtumaa parin päivän sisään. Näin ei toimita, vaan aina pitää ilmoittaa poliisille.

Hämeenlinnassa lauantaina 12.5. 11-vuotias poika kävi ylittämään Turuntietä, jollon auton naiskuljettaja näytti pojalle, että tämä voisi ylittää tien. Poika ajoikin tielle, jolloin auto kuitenkin jatkoi hiljaa ajamistaan ja törmäsi pojan jalkaan.

Nainen oli pysähtynyt ja tarjonnut pojalle 5:ttä euroa, että poika voisi ostaa uuden pyörän. Poika ei ottanut rahaa, jolloin nainen lähti ajamaan pois paikalta. Pojan mukaan auto oli mahdollisesti Skoda ja väriltään siniharmaa tai hopea.

Tervakoskella maanantaina 14.5. klo 13.15 9-vuotias poika ajoi polkupyörällä Tervajoentien vartta ja hänellä oli tarkoitus ylittää tie. Samanaikaisesti tietä ajaneen auton naiskuljettaja näytti, että poika voisi ylittää tien.

Jostain syystä auto kuitenkin jatkoi ajamistaan ja törmäsi pojan pyörään. Pojalle ei onneksi tullut isompia vammoja. Autoilija ei pysähtynyt, vaan vilkutteli ja hymyili autostaan. Pojan mukaan auto oli mahdollisesti beige/hiekan värinen Mersu.

Ottakaapa molemmat kuskit pikimmiten yhteyttä poliisin numeroon 07187 37718.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa