Poliisit jahtasi nelostielle karanneita mullikoita

Jyväskylän Hiekkapohjasta maatilalta karkasi 15 mullikkaa tänä aamuna. Poliisi tapasi 7 mullikkaa 4-tieltä Puuppolan kohdalta. Mullikat juoksivat oikeanpuoleista ajokaistaa usean kilometrin matkan ennenkuin kaksi poliisipartiota sai ohjattua ne sivuteille Tikkakoskella.

Laukaan Tiituspohjasta saatiin poliisin toimesta ohjattua 3 karannutta mullikkaa omakotitalon aidattuun pihaan. Talon omistaja jäi naapurien kanssa vahtimaan mullikoita. Lisäksi yksi löytyi Tiituspohjasta toisen omakotitalon aidatusta pihasta.

Sivulliset olivat otteneet kaksi mullikoista kiinni Hiekkapohjasta kilometrin päässä lähtöpaikasta. 12 mullikkaa saatiin kiinni ja ne kuljetettiin omistajan tilaamalla karja-autolla takaisin lähtöpaikkaansa. 3 mullikkaa jäi toistaiseksi kateisiin.

Liikkenne 4-tiellä oli tapahtuma aikaan normaalia, eikä poliisin tietoon ole tullut mullikoiden aiheuttamia vaaratilanteita.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa