Rattijuopon auto lensi 120 metriä, selvisi hengissä

Tervossa Ahvensalmentie 67 kohdalla puolen yön aikaan kovalla nopeudella Pielaveden suunnasta tullut auto ajautui vasemmalle kaartavassa mutkassa tien oikealle puolelle luiskaan. Kuljettuaan noin 60 m luiskassa osui auto metsäautotien liittymään ja kimposi ilmaan.

Auto lensi ilmassa noin 40 metriä ja putosi alas, josta kimposi uudelleen ilmaan ja päätyi 120 m päähän puuta vasten. Kuljettaja, vuonna -84 syntynyt mies lensi ulos autosta. Hän selvisi kuin ihmeen kaupalla hengissä. Hänet vietiin tajuissaan Kysiin saamaan ensiapua vammoihin.

Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin 1,72 promillen lukemat. Auto oli vuosikatsastamaton ja kuljettajaa epäillään mm. törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä rattijuopumuksesta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa