Roima-poliisikoira löysi kuparivarkaat

Tornion Röyttässä Outokummun terästehtaan vartijat olivat havainneet heti vuorokauden vaihtumisen jälkeen valvontakameroistaan liikettä kuparikaapelien säilytyspaikalla.

Tekijät olivat olleet liikkeellä suomalaisella henkilöautolla, johon oli liitetty peräkärry. Paikalle hälyttiin kaksi poliisipartiota, joista toinen koirapartio.

Kuparivarkaissa olleet nejä miestä huomasivat tulleensa nähdyiksi ja he pakenivat noin puolen kilometrin päähän kuparien säilytyspaikalta. Piiloutumalla pusikkoon miehet yrittivät välttää kiinnijoutumisen.

Paikalla jäljestämässä ollut Roima-poliisikoira ilmaisi ohjaajalleen miesten pusikossa olon ja kaikki neljä miestä otettiin kiinni ilman vastarintaa. Varkaissa olleiden autosta löytyi sahattua kuparia.

Miehet ovat ulkomaalaisia ja heidät kuljetettiin Kemin poliisivankilaan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa