Spotify nyt myös iPadille

Spotify on viimeinkin julkaissut kauan kaivatun iPadilla käytettävän version. Aiemmin Spotifya on voinut käyttää iPhonelle tehdyllä sovelluksella, mutta se ei ymmärrettävästi ole miellyttänyt käyttäjiä.

iPadin Spotifyssa on iPadin retina-näytölle optimoitu grafiikka. Uutena juttuna on muun muassa nyt soi -näkymä, joka tuo ruudulle kansitaidetta musiikin soidessa.

Uudenlaisen hakutoiminnon myötä soittolistoja, käyttäjiä ja musiikkia voi hakea samasta näkymästä. Suosituimpien ja nousussa olevien kappaleiden selaaminen helpottuu iPad-versiossa.

– Spotifyn käyttö iPadilla on erilaista kuin iPhonella, joka palvelee lähinnä kannettavana soittimena. iPadilla sitä voi käyttää kotisohvalla lojuen siten, että musiikki toistuu äänentoistolaitteiston kautta, yhtiön tuotepäällikkö Gustav Söderström sanoo.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa