Vaatekaupan henkareissa ilmoitetaan Facebook tykkääjien määrä

Mietitkö koskaan kaupassa, että mitä ystävät tai perheenjäsenet tai koko kansa on mieltä jostakin tuotteesta. Tulevaisuudessa ei tarvitse miettiä tätäkään asiaa.

Esimerkkiä näyttää brasilialainen vaatekauppa C & A, jonka tuotteiden henkareissa olevassa näytössä on Facebook tykkääjien määrä. Tiedot päivittyvät henkareihin reaaliajassa kaikissa myyntipisteissä eri puolilla Brasiliaa.

Tykkääjien ilmoittaminen tapahtahtuu niin, että yhtiö lataa vaatteiden kuvat nettiin ja nämä sitten yhdistetään henkareihin. Facebook tykkääjien määrästä voi siis päätellä, että mikä on suosittua ja mikä ei.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa