Kännykkäliittymien puhelinmarkkinointi kielletään

Liikenne- ja viestintäministeriö on päättänyt kieltää uusiin asiakkaisiin kohdistuvan matkapuhelinliittymien puhelinmarkkinoinnin kolmeksi vuodeksi. Markkinointikieltoa koskevan lain taustalla ovat puhelinmarkkinoinnissa ilmenneet ongelmat.

Matkapuhelinliittymien puhelinmarkkinointia koskeva laki tulee voimaan 1. elokuuta 2012 ja on voimassa 1. heinäkuuta 2015 saakka.

Samalla puhelinlaskun erittelyä maksullisten lisäpalveluiden osalta tarkennetaan. Liittymän tilaajan on saatava maksutta erittely, josta selviää lisäpalveluita koskevan maksun peruste, määrä, ajankohta ja saaja.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa