Kylvöpuuhat alkaneet muillakin kuin peltomiehillä

Rovaniemellä Tavivaaran maastossa maanantaina 28-vuotias mies oli ollut siementen kylvöpuuhissa. Siemenet eivät olleet ihan minkä tahansa kasvin siemeniä, vaan kannabis sativaa, jota käytetään huumausaineena mm. polttamalla kasvin kuivatettuja kukintoja.

Miestä epäillään huumausainerikoksesta tämän viljelyn takia ja hän on nyt kiinniotettuna poliisiasemalla.

Poliisi seurailee kesän aikana, josku muutkin kannabiksen viljelijät ovat oman peltotilkkunsa kylväneet. Huumausainerikoksesta maksimirangaistus on kaksi vuotta vankeutta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa