Mies ajoi autolla päin talon seinää

Keminmaalla Kallinkankaantiellä kylässä olleen miehen aamu alkoi erikoisella tavalla. Mies kuuli rätinää ja pyörähti sohvalta lattialle auton törmätessä seinään. Mies ryntäsi karkuun seinän läpi tulevaa autoa.

Auton kuljettaja oli ajanut Rovaniementien suunnasta Jäämerentien suuntaan. Auto oli suistunut tieltä oikealle kulkien yli 100 metrin matkan piennarta pitkin. Lopulta auto oli pysähtynyt omakotitalon seinään. Kallinkaantiellä nopeusrajoitus on 60 km/h.

Auton kuljettaja ja talossa kyläilemässä ollut mies selvisivät melko vähin vammoin. Omakotitalo vaurioitui olohuoneen kohdalta pahoin. Olohuoneen sisältä rikkoontui irtaimistoa.

Esitutkinnassa miestä epäillään mm. törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa