Mies työllisti poliisia urakalla

Hämeenlinnassa viikonloppuna keski-ikäinen mies järjesti oikein urakalla työtä poliisille. Lauantain juhlissa tuli riitaa toisen vieraan kanssa ja hiukan nyrkkiäkin mies heilutteli. Poliisia ei vielä kutsuttu miehen touhuja lopettamaan, sillä vammat olivat lieviä.

Juhlat jatkuivat ja ryyppäsi lisää. Sunnuntaisen auringon ensisäteiden aikaan mies päätti ajella autolla ja ajoreitille osui poliisi, joka päätti tarkastaa miehen ajokunnon. Lainopillisesti kunto oli huono, sillä mies puhalsi 2,5 promillea.

Ajokortti jäi poliisiasemalle, mutta mies päästettiin kuitenkin taksilla kotiin. Sekään ei mennyt sovitusti, sillä taksikuski ei saanut rahojaan, ainakaan heti.

Sunnuntaina iltapäivällä mies vielä riitautui emäntänsä kanssa ja huiteli käsillään. Uhkailujakin mies lateli emännälleen. Poliisilla oli taas asiaa miehelle. Tällä kertaa mies sai viettää yönsä putkassa. Kuulustelujen jälkeen koitti arki.

Miehellä ei ole aikaisempaa poliisirekisteröityä menneisyyttä, joten saattaa tämä viikonloppu hiukan mietityttää. Joskus tuntuu tuo alkoholi vievän ajattelelemisen välineet. Sitä kannattaa miettiä jo ennakolta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa